Orijinal Gözlük Nasıl Anlaşılır ?

27-01-2021 15:44
Orijinal Gözlük Nasıl Anlaşılır ?
Seçerken bin bir zorlukla karar verdiğimiz vazgeçilmez aksesuarımız güneş gözlüklerimizi satın alırken de bazı detaylara dikkat etmemiz gerekiyor. Bunlardan en önemlisi tabi ki satın aldığımız mağaza kuruluş yada E-Ticaret Sitesi. Güven vermeyen piyasanın çok çok altında fiyat veren markaların sözde indirim etiketi ile dünya markalarını yok pahasına veren gözlükçü ve satıcılardan uzak durmalıyız. Alacağımız gözlüğün Orijinal olması göz sağlığımız içinde çok önemlidir. Alacağımız gözlüğün mutlaka CE sertifikası ve orijinal marka garantisi olmalıdır

Orijinal güneş gözlüğünün ayır edici özellikleri nelerdir ?

Satın aldığımız gözlük kadar gözlüğü aldığımız yerinde de öneminde bahsettik. Orijinal gözlüğü anlamanın bir kaç yolu mevcuttur her marka kendisine ait bir imza filigran baskı logo gibi farklı yöntemler izlemektedir. Bir marka camda görünmeyecek şekilde logosunu bastırabilirken, diğer marka çerçeve sap kısmında CE bilgilerini yazdırabiliyor. Bunların dışında satıcıdan alacağımız garanti belgesi de bunların en önemlisidir. Markanın vermiş olduğu garanti ve servis noktalarının belirtildiği bir evrak satın aldığımız güneş gözlüğünün %100 orijinal olduğunun da ispatidir.

Güneş Gözlüğünde CE sertifikanın önemi nedir ?

İnsan sağlığına zarar vermeyecek kalite standartlarında gözlük üretimi için getirilmiş bir sertifikadır. Üretilen güneş gözlüğünün Orijinal ve kullanımının sağlıklı olabilmesi için en az CE standartlarında üretilmiş olması ve bu şartları sağlamış olması gerekiyor. Satın aldığınız güneş gözlüğünün garanti belgesinde bu sertifikanın olup olmadığını kesinlikle kontrol etmeliyiz.

Güneş gözlüğünde UV özellik önemli mi ?

Ultraviyole ışınlara karşı gözlerimizi koruyabilecek güneş gözlükleri 400 nm değerine kadar UV koruma sağlaması gerekmektedir. Zararlı ve yüksek  ultraviyole ışık değerlerini kırarak gözümüze gelmesini engellemesi gerekmekte. Gözle göremediğimiz zararlı derecede ki ışınları Uv özelliğe ve değere sahip güneş gözlükleri ile koruma altına alabiliriz.

%100 Orijinal Güneş gözlükleri Ogan Optik'te

Bir güneş gözlüğünden fazlasını bizlere sunan Ogan Optik %100 Orijinal ve 2 yıl garantili binlerce marka ve modele vitrinlerinde yer veriyor. Polarize ve Uv güneş ışınlara karşı koruma sağlayan CE sertifikalı güneş gözlüklerini güvenle satın alabilirsiniz. Sizde uygun fiyat ve ücretsiz kargo seçenekleri ile Ogan Optik vitrinlerine bekliyoruz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.